ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H Bellini είναι μία νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος. Σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα υψηλής αισθητικής και αξίας. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας εφαρμόζει τεχνικές που δίνουν στο κόσμημα την αξία που του αρμόζει, κύρος και πολυτέλεια. Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες με πολυτελή υλικά και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητος.


Η Bellini βρίσκεται δίπλα σας να σας συμβουλέψει για οποιοδήποτε κόσμημα σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ή να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη συλλογή μας θα βρείτε εξαιρετικά κοσμήματα από αυθεντικό χρυσό 18 και 14 καρατίων σε κίτρινο ή ροζ χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα και ασήμι 925. Όλα τα ασημένια κοσμήματα είναι επιχρυσωμένα με κίτρινο ή ροζ χρυσό για περισσότερη αξία και αντοχή στο χρόνο.


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα σχέδια και ιδέες, καθώς στην Bellini η αγάπη και η διαρκής αναζήτηση γύρω από το κόσμημα είναι ένα ατελείωτο ταξίδι προς την λάμψη και την γοητεία του.